Kiinan käyttäytyminen koronaviruksen yhteydessä osoittaa selvästi että Kiinalla on salattavaa asian suhteen. Heti alusta lähtienhän Kiina syytti Yhdysvaltoja koronaviruksen levittämisestä. Syyttely on ollut heti alusta lähtien silkkaa harhautusta jolla Kiina peittelee omia toimiansa.

Kuolleiden pieni määrä Kiinassa ja viruksen nopea taltuttaminen osoittavat että Kiina osasi odottaa taudin leviämistä, tästä voikin helposti ajatella että kyseessä oli tahallinen viruksen testaaminen jolla haluttiin selvittää miten virus toimii Kiinan omien kansalaisten keskuudessa sekä muuallla maailmassa. Virushan tappoi hyvin vähän Kiinan omia kansalaisia sen sijaan muualla maailmassa se on toiminut hyvin tehokkaasti joten virusta on saatu muokattua niin että se vaikuttaa muihin kuin aasialaisiin ihmisiin voimakkaammin. Kyseinen virus on tarkoituksella kehitettty biologinen ase jolla on tarkoitus tarpeen vaatiessa romahdutta länsimaiset yhteiskunnat.

Myöskin Kiinan haluttomuus jakaa tietoansa viruksesta ja kieltämällä kansainvälisten tutkijoiden tulo maahan tutkimaan virusta osoittaa että kyse ei ole mistään vahingosta vaan suunnitelmallisuudesta.